Usluge

Medicinski vođen nutricionistički program

Primarno pokrivanje individualnih programa ishrane kod osoba sa zdravstvenim problemima ili samo želja za dobro izbalansiranim programom zdrave ishrane i života.

WEST WATCHERS mesečni paketi i programi za skidanje telesne mase i oblikovanja tela, koji uključuju 2 specijalistička pregleda, kontrole svake nedelje, potrebnu laboratoriju na početku i na kraju, prilagođen program vežbanja i naravno kompletnu ishranu (svi obroci).

Ekipa West Medica, doktori, nuticionisti, fizioterapeuti i fitnes treneri o tome stalno vode računa.

Individualni treninzi

Individualni treninzi sa visoko edukovanim i vrhunskim trenerima. Tim koji predvodi Ivan Zarić, doktor nauka iz oblasti fizičkog vaspitanja i sporta i nekadašnji trener snage i kondicije košarkaške reprezentacije Srbije posvetiće se svakom klijentu kroz izradu posebanog plana vežbanja u skladu sa potrebama i fizičkom spremnošću klijenta, kako bi se bezbednim i zdravim treningom postigli najefikasniji rezultati.

Pilates & Yoga programi

Pilates & Yoga programipodrazumevaju časove Fizio Yoge, meditacije i potpune relaksacije, kao i časove u okviru programa „Trudna & nasmejana“.

Program Pilates Barre Ballerina

Program Pilates Barre Ballerina vratiće vas u kompletni balans i najbolju verziju vas – telo kao balerina, isprobaj, moguće je!

Najčešća pitanja za kiropraktičara su:

Koliko je uopšte kiropraktika sigurna metoda?

Kiropraktika je jedna od najsigurnijih, a pri tome i najefikasnijih metoda lečenja. A tako je isključivo ako je kiropraktičar svojim znanjem i iskustvom sposoban da, nekada samostalno a nekada u saradnji sa nekim od neophodnih doktora specijalista, odluči i odredi adekvatan pristup lečenja svakom pojedinačnom pacijentu.

da li se pomoću kiropraktike može izbeći operacija diskus hernije

Kiropraktičar u velikom broju slučajeva može da, kroz dobar izbor zahvata i kombinacija terapija, dovede pacijenata sa diskus hernijom do stabilnog stanja, čime se apsolutno gubi potreba za hirurškom intervencijom.

koja sve stanja može tretirati kiropraktičar

Kiropraktičar može sa uspehom tretirati stanja kao što su: diskus hernija, degenerativne promene pršljenova i diskusa (spondiloza), pomeranja i izmeštanja pršljenova (listeza) i deformitete kičme (kifoza i skolioza). Neki od simptoma koje ova stanja takođe mogu uzrokovati su: bolovi, trnjenje ili slabost u ramenu, između lopatica, u ruci, duz rebarnog luka, u krstima, u kuku, u preponi, u nozi, kao i glavobolju i vrtoglavicu.

koja je razlika između kostolomaca, baba i deda nameštača i pravih kiropraktičara.

Kiropraktičar svo svoje znanje i iskustvo prvenstveno mora da koristi da bi znao kada nešto ne sme ili ne treba da radi. Razlog za to je osnovni medicinski moto – primum non nocere (primarno ne naškoditi). Time se pacijenti štite od neznanja onih koje to obrazovanje nemaju. Kiropraktičaru znanje daje i mogućnost i sposobnost za komunikaciju sa ostalim doktorima, kao i za čitanja i razumevanja medicinske dokumentacije. Posebno je važno znanje gledanja i čitanja snimaka – rendgen, skener i magnetna rezonanca. Tehnika kiropraktičarskih zahvata je pored neprikosnovenog znanja, ipak i stvar talenta, odnosno osećaja, i što je jos važnije – iskustva.

Ukoliko imate dodatni pitanja ili nejasnoća, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili emaila.

Call Now Button